Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 14:01

Αγρίνιο: Συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για τις βάσεις (Πεμ 30/1/2020 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να δώσουν μαζικό – μαχητικό – αγωνιστικό «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνει την Πέμπτη 30 Γενάρη και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Να εκφράσουμε  την αντίθεσή μας  στην επικίνδυνη συμφωνία κυβέρνησης Ν.Δ- ΗΠΑ για τις βάσεις. Οι επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής, οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών Η.Π.Α.- ΝΑΤΟ – Ε.Ε. με τη σύμφωνη γνώμη και στήριξη της κυβέρνησης Ν.Δ., μετατρέπουν τη χώρα μας σε πολεμικό ορμητήριο και στόχο.

Η κατάπτυστη συμφωνία έχει τη σφραγίδα Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και τη συναίνεση των άλλων κομμάτων του Ευρωατλαντικού τόξου. Είμαστε  σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Τώρα είναι η ώρα να σημάνει συναγερμός.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1113 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.