Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 09:49

Βιωματική Ομάδα Γονέων απο το Κέντρο Πρόληψης “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”-Ο.ΚΑ.ΝΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Νομού Αιτωλ/νίας “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”-Ο.ΚΑ.ΝΑ, ξεκινά νέα Ομάδα Γονέων.                                                                        

Στόχος της Ομάδας είναι η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων για ζητήματα καθημερινότητας, σχέσεων και επικοινωνίας καθώς και η ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου. Η θεματολογία των συναντήσεων θα προσδιοριστεί  με βάση τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Η ομάδα θα έχει διάρκεια 2 μήνες  και οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη, ώρα 10π.μ.-12μ.μ., στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (σύνολο συναντήσεων:8).

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα
Υπεύθυνες Ομάδας: Αρετή Μπαζάκα, Λαμπρινή Τραυλού, Ψυχολόγοι, MSc.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από Δευτέρα 20/1 έως και Παρασκευή  31/1 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410 55275 και 26410 28770).                                                                                       

Διαβάστηκε 1493 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα