Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:25 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 19:42

Παναιτωλικός - Άρης 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών - Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε από το Agrinio TV τις δηλώσεις των προπονητών του Παναιτωλικού και του Άρη στη συνέντευξη Tύπου, μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο.

Ένινγκ: Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα

Κατώτερη των περιστάσεων στάθηκε η ομάδα του Άρη σύμφωνα με τον προπονητή της . Στη συνέντευξη Τύπου του Παναιτωλικός-Άρης 2-0 ο ΜίχαελΈνινγκ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο πάθος που έβγαλε ο αντίπαλος και έκρινε το παιχνίδι.

Αναλυτικά ανέφερε: « Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Κατανοώ ότι ήταν μια μεγάλη νίκη γι’ αυτούς.
Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουμε ψηλά μετά τα άλλα αποτελέσματα αλλά δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας. Αντιλαμβάνομαι ότι μερικές φορές δεν είναι εύκολο να βρεις το κλειδί για να ξεκλειδώσεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε την ανάλυσή μας για το παιχνίδι και να συνεχίσουμε.
Δε θέλω τόσο να σταθώ στις απώλειες παικτών που είχαμε, όλοι μαζί παλεύουμε και σήμερα έπαιξε ρόλο το πάθος. Ο Παναιτωλικός το έβγαλε στο γήπεδο και αυτό έκανε τη διαφορά.
Καμιά φορά είναι και η πίεση που σε φέρνει σε μια κακή αγωνιστική κατάσταση, όπως εμείς, σήμερα και αυτό θα συζητήσω με τους παίκτες μου».

Π.Κ.

Μάκης Χάβος: Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το προβάδισμά μας

Περιχαρής για τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Άρη (2-0) ήταν ο Μάκης Χάβος . Στις δηλώσεις του ,μεταξύ άλλων, τόνισε τη σημασία της νίκης ενώ μίλησε και για το ματς στη Λάρισα αλλά και για μεταγραφές και παίκτες.

Αναλυτικά ανέφερε:

« Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια και τη νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο από τα πλάγια με συνδυαστικό ποδόσφαιρο να κάνουμε παιχνίδι αλλά ήταν φανερό το άγχος των παιδιών.

Στο ημίχρονο είπαμε στα παιδιά ότι το πιο σημαντικό ήταν να μη φάμε γκολ και πετύχαμε δύο γκολ που το ένα ήταν απέναντι σε οργανωμένη άμυνα και το άλλο σε επιθετικό τρανζίσιον. Συγχαρητήρια στον κόσμο για τη στήριξη και τη φωνή. Έτσι θέλουμε το γήπεδο.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Οι ομάδες δεν χτίζονται σε μια μέρα.Ο Παναιτωλικός πλέον θα είναι πολύ δυνατός είτε παίζει εντός είτε εκτός. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το προβάδισμά μας σήμερα.

Το αποτέλεσμα στη Λάρισα δεν ήταν θέμα διαχείρισης. Εκεί βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας. Όταν βλέπεις ότι η πλευρά με τον Τζανακάκη έχει πρόβλημα και βάζεις τον Ντουάρτε και κάνει το αψυχολόγητο πέναλτι, όταν ο πολύ καλός Κέβιν κάνει το αψυχολόγητο πέναλτι… όλοι είδαμε ότι ήταν άδικο. Ο Παναιτωλικός του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε όπως καμία άλλη ομάδα στη Λάρισα.

Δεν κάνεις ποτέ τέτοια πέναλτι όμως. Δεν είναι όμως μόνο το ματς με τη Λάρισα. Είναι πολλά παιχνίδια. Θα πηγαίναμε πολύ ψηλά αλλά υπάρχει μεγάλη ατυχία στην ομάδα.

Σήμερα είδατε ότι στο 1-0 ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο και τα παιδιά χάσανε κάπου την ψυχολογία τους. Δε θέλει και πολύ.

Ο Τζανακάκης πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι είχε να παίξει ποδόσφαιρο από τον Σεπτέμβρη. Μιλώντας και στην προπόνηση ξέραμε ότι ενενηντάλεπτο θα αργήσει να βγάλει. Είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς γιατί μπορεί να παίξει και σαν μπακ και σαν χαφ.

Η ομάδα είναι εδώ και πολύ καιρό σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη θέση όπως και αυτή του στόπερ. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά σε απόκτηση τερματοφύλακα.

Ο Αριγίμπι είχε την ατυχία στο ματς με τον Ολυμπιακό να χτυπήσει σε ίδιο σημείο από παλιό τραύμα και η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Θεωρώ ότι σε είκοσι μέρες θα τον έχουμε μαζί μας.

Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Ο Παναιτωλικός όπου και να παίζει προσπαθεί να πάρει τη νίκη. Η δική μου φιλοσοφία είναι να παίζουμε καλή μπάλα και όχι να κλεινόμαστε πίσω. Η Τρίπολη είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και γι’ αυτούς».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αν θα πρέπει να καθιερώσει τον Σιέστεντ στα στόπερ, συμφώνησε λέγοντας:

«Ο Σιέστεντ έτσι όπως παίζουμε και με το ρόστερ που έχουμε, δικαιωματικά κερδίζει μια θέση στα στόπερ».

Π.Κ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1883 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 22:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.