Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 16:32

Κέρδισαν χωρίς να εντυπωσιάσουν τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το αυτονόητο έκανε η ομάδα μας το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό της Άρτας, κερδίζοντας τον ουραγό Γ.Σ. Άρτας με 3-1, σε ένα παιχνίδι που δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της.

Οι αθλήτριες μας δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα τις δυνατότητες τους και το μόνο που κρατούν από τον αγώνα είναι οι τρεις σημαντικοί βαθμοί.

Ανώτερη η ομάδα μας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού θα ξεφύγει στο σκορ. Πολλά λάθη από τον αντίπαλο και η ομάδα μας θα μεγαλώσει τη διαφορά κερδίζοντας εύκολα το πρώτο σετ με 10-25, δείχνοντας πως θα φτάσει εύκολα στην επικράτηση.

Η συνέχεια δεν θα είναι η ίδια και στο δεύτερο σετ η ομάδα μας θα χαλαρώσει, θα υποτιμήσει τον αντίπαλο και θα ρίξει την απόδοση της. Η αγωνιστικότητα των αντιπάλων θα βάλει δύσκολα στις αθλήτριες μας και η ομάδα μας θα κάνει τα απαραίτητα για να φτάσει την κατάκτηση του σετ με 25-22.

Η δυσκολία που κατακτήσαμε το δεύτερο σετ δεν θα ξυπνήσει τις αθλήτριες μας, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν με χαλαρότητα και το τρίτο σετ. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι αντίπαλες, η ομάδα μας δεν θα δείξει ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία έχοντας βγει από τον ρυθμό της και θα χάσει το σετ με 24-26.

Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί πολύτιμος βαθμός από τον ουραγό της βαθμολογίας η ομάδα μας θα ανεβάσει την απόδοση της στο τέταρτο σετ, θα κάνει τα απαραίτητα για να φτάσει στη νίκη και θα κατακτήσει το σετ με 25-19.

Προβληματισμός στην ομάδα μας από την εμφάνιση, κρατάει μόνο τους βαθμούς της νίκης από τον αγώνα. Τα κορίτσια θα πρέπει να ανεβάσουν αρκετά την απόδοση τους, εάν θέλουν να φανούν ανταγωνιστικές στα επόμενα τρία δύσκολα παιχνίδια που είναι με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Το επόμενο παιχνίδι είναι το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του Μεσολογγίου με την ισχυρή Ελπίδα Ιωαννίνων, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Καστανά Αναστασία, Αριάδνη Κούκη, Δέσποινα Σαμψώνα, Κλαδάκη Άννα Μαρία, Λάζαρη Ξένια, Τσαμίγκου Αναστασία, Τζώρτζη Δήμητρα.

Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

9η Αγωνιστική

ΓΣ Άρτας – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 1-3

ΑΣ Βολις – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

ΓΣ Φιλαθλητικός – ΦΕ Ιωαννίνων 3-0

ΑΣ Ελπίδα – ΑΟ Φιλία Άρτας 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΣ Γιάννινα 24

2.ΓΣ Φιλαθλητικός 23

3.ΑΣ Ελπίδα 20

4.ΑΣ Βολις 14

5.ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 12

6.ΑΟ Φιλια 11

7.ΦΕ Ιωαννίνων 4

8.ΓΣ Άρτας 0

aitosports.gr

Διαβάστηκε 1685 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.