Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 21:22

Οινιάδες: Δραστηριότητες του Ομίλου Πολιτισμού «Ελένη Γαντζούδη» για τον Ιανουάριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Όμιλος Πολιτισμού Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη» οργάνωσε τη συλλογή τροφίμων, ρούχων και χαρτικών για το «Χαμόγελο του παιδιού» για μια ακόμη φορά. Συγκεντρώθηκε υλικό από τα σχολεία της περιοχής μας (Γυμνάσιο Νεοχωρίου και Κατοχής, ΕΠΑΛ Κατοχής και ΓΕΛ Νεοχωρίου). ΤΟ υλικό συγκεντρώθηκε, ταξινομήθηκε και συσκευάστηκε με ευθύνη των μελών μας.

Εξάλλου, ο Όμιλός μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο π. Δημαρχείο Οινιαδών. Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οινιαδών κ. Αλετράς, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νεοχωρίου κ. Γατζούδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπή κ. Γούργαρη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας κ. Σωτηρακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ράπτης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Πανάς και πλήθος φίλων και μελών του Ομίλου μας. Τυχερή του φλουριού η Αικατερίνη Ντάκουλα.

Υπενθυμίζουμε ότι η επόμενη εκδήλωση του Ομίλου μας είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί στον κινηματογράφο του κ. Γεωργίου Γκιουλέκα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή”, και αφορά στη δωρεά μυελού των οστών ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και του Πνευματικού μας Κέντρου.

Για να νικήσουμε τον καρκίνο χρειαζόμαστε εσένα! Μη λείψει κανείς!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1714 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.