Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 21:21

Παναιτωλικός: Το… άγγιγμα του Ντάουντα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νιγηριανός φορ σημειώνει ένα γκολ κάθε 34,5 αγωνιστικά λεπτά με την «κυανοκίτρινη» φανέλα και έχει ποσοστό ευστοχίας 75%

Στις χειμερινές μεταγραφές που ήδη… εξαργυρώνουν τα λεφτά τους συγκαταλέγεται ο Ντάουντα. Ο Νιγηριανός φορ έκανε πρόσφατα το δρομολόγιο Λάρισα-Αγρίνιο και ήδη κλέβει τις εντυπώσεις με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Στα μόλις 2 ματς που έπαιξε ως τώρα ήταν MVP των «κυανοκίτρινων»  και με το «καλημέρα» δείχνει σε θέση να ηγηθεί της επιθετικής τους γραμμής.

Ο 31χρονος ντεμπουτάρισε κόντρα στη Λαμία ως αλλαγή και την Τετάρτη στο AEL Fc Arena ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός. Αθροιστικά στα δύο αυτά παιχνίδια αγωνίστηκε, μαζί με τις καθυστερήσεις, 104 λεπτά και ο απολογισμός του είναι εξαιρετικός. Ξέχωρα από το γεγονός πως σε αμφότερα σκόραρε.

Συνολικά βρήκε δίχτυα 3 φορές, δηλαδή κατά μέσο όρο «χτυπά» κάθε 34,5’, αν και έχει κάνει μόλις 4 τελικές! Αυτόματα το ποσοστό ευστοχίας του ανέρχεται σε 75%, ενώ το πέναλτι που προήλθε το τέρμα του κόντρα στη Λαμία, ήταν απόρροια της δικής του… εμμονής και οξυδέρκειας να «κυνηγήσει» τη φάση.

Αυτόματα ο έμπειρος στράικερ αναγορεύεται σε… λίρα εκατό, ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν για τα «καναρίνια».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1926 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.