Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:38 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 21:18

ΑΟ Αγρινίου: O Γιώργος Μπερερής στην συνέντευξη της εβδομάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Μπερερής είναι ο παίκτης της ομάδας του Α.Ο. Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας". Ο αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε στη νίκη μέσα στο Παγκράτι, στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό που ακολουθεί και στη συνολική εικόνα από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αλλά και τη συνέχεια του "μαραθωνίου" της Α2 Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

Γιώργο στο τέλος του πρώτου γύρου πετύχατε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη σας στο πρωτάθλημα. Θεωρείς ότι σας το “χρώσταγε” αυτό το αποτέλεσμα;
Πιστεύω ότι πετύχαμε μια μεγάλη νίκη στο Παγκράτι, γιατί είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και μια δυνατή ομάδα, ειδικά μετά την έλευση του νέου προπονητή. Επιζητούσαμε μια τέτοια νίκη και για βαθμολογικούς αλλά πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Πιστεύω ναι ότι μας το χρωστούσε, γιατί στα τελευταία παιχνίδια χάσαμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχουν περιθώρια όμως για πανηγυρισμούς, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε.

Τι σου αφήνει αυτός ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας;
Προσωπικά μου αφήνει μια πικρή γεύση, γιατί θεωρώ ότι με τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο, αξίζαμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Όμως αυτό είναι το πρωτάθλημα της Α2 και αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, μπορεί να το πληρώσεις. Δίκαια είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω στο δεύτερο γύρο να έχουμε καλύτερη πορεία συνεχίζοντας τη δουλειά.

Ακουλουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Ψυχικού. Τι έχει αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όπου φτάσατε σε μία ευρεία νίκη;
Την πρώτη αγωνιστική πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Την πρώτη αγωνιστική πολλές ομάδες μπορεί να πέσουν στην παγίδα, που μπορεί να κρύβει μια πρεμιέρα ειδικά απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία.

Τι πρέπει να προσέξετε για να φύγετε και σε αυτό το παιχνίδι με τη νίκη;

Πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι στο πλάνο, που θα θέσουμε με τον κόουτς. Σίγουρα πολλά θα εξαρτηθούν από την άμυνά μας και εκεί πιστεύω ότι θα είναι το “κλειδί”.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε στο δεύτερο γύρο για να διατηρηθεί η ομάδα στις θέσεις που εξασφαλίζουν την απευθείας παραμονή;

Να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλεύουμε καθημερινά μέσα στο γήπεδο. Αν κάνουμε αυτά που μας λέει και μας ζητάει ο προπονητής μας, τότε σίγουρα θα πετύχουμε το στόχο μας.

Διαβάστηκε 1813 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.