Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 21:15

Eurovision 2020: «Κλειδώνει» η εκπρόσωπος της Ελλάδας -Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη (VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Eurovision 2020 πλησιάζει σε λίγους μήνες και η Ελλάδα φαίνεται ότι βρήκε την τραγουδίστρια που θα την εκπροσωπήσει.

Αυτή που θα ταξιδέψει τον Μάιο μέχρι την Ολλανδία για να συμμετάσχει στη Eurovision 2020, όπως λέγεται ευρέως, είναι η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη. Η υποψηφιότητά της ακουγόταν εδώ και καιρό και μάλιστα το όνομά της ήταν ένα από τα δυνατά «χαρτιά» για την εκπροσώπηση της χώρας μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» η συμμετοχή της νεαρής ποπ σταρ στην Eurovision 2020 είναι γεγονός! Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου, μέσα από το δελτίο ειδήσεων.

Eurovision 2020: Πώς θα είναι το τραγούδι

«Η Στεφανία έχει στείλει περισσότερα από ένα τραγούδια, αλλά νομίζω πως έχει κλειδώσει αυτό που θα πάει τελικά στο Ρότερνταμ. Μιλάει για τα προβλήματα που έχουν τα κορίτσια της εφηβείας», ανέφερε χαρακτηριστικά o δημοσιογράφος αναφερόμενος στην υποψήφια -όπως όλα δείχνουν- της Ελλάδας στην Eurovision 2020.

Συγκεκριμένα, το θέμα του τραγουδιού θα έχει να κάνει με τις… υπερδυνάμεις που πρέπει να έχουν σήμερα τα κορίτσια (supergirls) προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη ζωή και -φυσικά- θα είναι σε χαρούμενο, χορευτικό ρυθμό, ποπ με έθνικ στοιχεία.

Τη σκηνική παρουσία θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το τραγούδι θα είναι του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου. Και οι δύο άντρες έχουν τεράστια εμπειρία στον διαγωνισμό της Eurovision, αφού έχουν συμμετάσχει και με άλλες χώρες.

Το μόνο που μένει για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2020 η Στεφανία Λυμπερακάκη, είναι να πέσουν οι υπογραφές και να «φύγει» η γνωστή στις σκανδιναβικές χώρες νεαρή τραγουδίστρια για το Ρότερνταμ!

Eurovision 2020: Εκτός Ειρήνη Παπαδοπούλου & ΟΝΕ
Εκτός από τη Στεφανία Λυμπερακάκη την εκπροσώπηση στην Eurovision διεκδίκησαν τόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ένα τραγούδι του Ισραηλινού συνθέτη και παραγωγού Doron Medalie που είχε γράψει το κομμάτι «Toy», με το οποίο η Netta είχε κερδίσει το 2018, όσο και το συγκρότημα των ONE με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να υπογράφει το τραγούδι.

Θυμίζουμε ότι οι ONE είχαν συμμετάσχει στην Eurovision του 2002 με τα χρώματα της Κύπρου και είχαν μάλιστα κατακτήσει την 6η θέση με το «Gimme».

Eurovision 2020: Ποια είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη
Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια. Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around». Στο χώρο της Eurovision η ίδια δεν είναι εντελώς άγνωστη, όπως μας αναφέρει ο oagaegreece.com. Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς! Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας «Con Calma».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 1672 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.