Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 19:49

Αναστολή Κατάληψης τμήματος ΔΠΠΝΤ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έπειτα από την τελευταία σύσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη  Νεκτάριου, του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεωργίου και της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κυριαζοπούλου Βενετσάνας, στην οποία αποφασίστηκε η επανεκτίμηση των τμημάτων που έχει ανασταλεί ή ακυρωθεί η λειτουργία τους συμπεριλαμβανομένου και του τμήματός μας, ως Φοιτητικός Σύλλογος ΔΠΠΝΤ λάβαμε την παρακάτω απόφαση:

Η κατάληψη ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ, ωστόσο αναστέλλεται η λειτουργία της ως ένδειξη καλής θελήσεως προς τις προθέσεις της Πρυτάνεως να εισηγηθεί την επανίδρυση του τμήματός μας. Στην περίπτωση που η απαίτησή μας για εισήγηση επανίδρυσης του τμήματός μας στο υπουργείο παρεκκλίνει, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. Αναμένουμε από την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

Ως εκ τούτου, το τμήμα από την ερχόμενη Δευτέρα, 27/1/2020 λειτουργεί κανονικά.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1118 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.