Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:22 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 17:24

Συνεδριάζουν οι «Φίλοι της Λιμνοθάλασσας» (Κυρ 7/3/2020 10:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλείνοντας με επιτυχία και με έμπρακτα έργα την 3ετια που διανύσαμε σας ανακοινώνουμε ότι με τις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου στο «Ράδιο Μέγαρο» και ώρα 10:00 π.μ., σε περίπτωση μη συγκέντρωσης των απαιτούμενων ατόμων θα ξεκινήσει δεύτερος γύρος στις 11:30 π.μ. της ιδίας μέρας.

Όσοι και όσες επιθυμείτε να λάβετε μέρος ως υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να δηλώσετε συμμέτοχη στον κύριο Κιρκινέζο στο τηλέφωνο 6936177855 ή με μήνυμα στα μέσα δικτύωσης όπου θα ακολουθήσει συμπλήρωση αίτησης με τα στοιχειά σας. Η συγκεκριμένη διαδικασία ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2020, ώστε να υπάρχει και χρόνος να οργανωθεί η όλη διαδικασία των εκλογών.

Σημαντικό και για τους υποψηφίους αλλά και για όσους επιθυμούν να έρθουν να ψηφίσουν είναι να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο σύλλογο όσον αφορά τα έτη 2018 και 2019, όπου θα γίνεται διασταύρωση με τα λογιστικά βιβλία και τις αποδείξεις του συλλόγου. Όποιος χρειάζεται να τα πληρώσει πρέπει να απευθυνθεί στην ταμία μας την κυρία Χριστογιάννη στο τηλέφωνο 6978293686.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης δεν θα του επιτραπεί να ψηφίσει με βάση το καταστατικό του συλλόγου μας. Σας καλούμε να έρθετε όλοι να ψηφίσετε διότι μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες και προσπαθούμε το καλύτερο για αυτή την πόλη. Οπότε εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε ποιο θα είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα υλοποιήσει αυτές τις ιδέες και θα συνεχίσουν «οι φίλοι της λιμνοθάλασσας» να είναι αρωγοί στην εξέλιξη αυτού του τόπου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1680 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.