Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 17:11

Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΕΔΕ ο Γ. Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Δήμαρχος Αγρινίου αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος. Ο Γιώργος Παπαναστασίου είχε εκλεγεί μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ στις πρόσφατες αρχαιρεσίες και αναλαμβάνει επικεφαλής ενός νευραλγικού τομέα.

«Πρόκειται για δύο τομείς κομβικής σημασίας για τις σύγχρονες πόλεις και την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων. Με αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ και σε αυτό τον ρόλο που μου ανέθεσαν οι συνάδελφοί μου. Εύχομαι καλή θητεία σε όλα τα μέλη των Επιτροπών προς όφελος πάντα της κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Μιας και έχει επανέλθει στην επικαιρότητα η εκτροπή του Αχελώου ίσως έχει μια κάποια σημειολογία το γεγονός ότι ένας Θεσσαλός, Τρικαλινός πιο συγκεκριμένα, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο Δημήτρης Παπαστρεργίου, επέλεξε έναν Αιτωλοακαρνάνα και δη Αγρινιώτη, το Γ. Παπαναστασίου για την Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Εφημερίδα – Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1057 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.