Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 17:05

Έκοψε την πίτα του το Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε το Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε:

«Ξεκινάμε τη νέα χρόνια με δύναμη και αισιοδοξία. Πρωταρχικό μας μέλημα ο εκσυγχρονισμός και η ενίσχυση των φαρμακείων, η διαρκής εκπαίδευση των συναδέλφων και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες.

Βασική μας προτεραιότητα η στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, οι συνεργασίες με τους συλλόγους ασθενών αλλά και με όλους τους φορείς, προσηλωμένοι στο στόχο για ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας.

Ο φαρμακοποιός βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στους συμπολίτες μας και αποτελεί βασικό πυλώνα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε τη νέα χρονιά ώστε να συμβάλουμε κι εμείς στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και στην ανάπτυξη του τόπου μας».

Διαβάστηκε 1384 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 17:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.