Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 14:39

Συνάντηση Γ. Παπαναστασίου με φοιτητές του ΔΠΠΝΤ σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην ΠΔΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με  εκπροσώπους του Φοιτητικού Συλλόγου του ΔΠΠΝΤ συναντήθηκε ο  Δήμαρχος Αγρινίου προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την θετική έκβαση της  συνάντησης  του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος με την  Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών και τους Δημάρχους  Αγρινίου,  Ήλιδας και Πύργου. 

Ο  Γιώργος Παπαναστασίου μετέφερε στους φοιτητές, τον Δημήτρη Φλωροσκούφη και τον Νεκτάριο Μοστράτο  την απόφαση για επανεκτίμηση της λειτουργίας κάθε Τμήματος που ανεστάλη ή ακυρώθηκε καθώς και για την παρέμβαση στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά και θεσμικά τα Πανεπιστημιακά Τμήματα Αγρινίου.

Οι δύο φοιτητές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αγρινίου για την έμπρακτη στήριξη  προκειμένου να υπάρξει αίσια έκβαση στο αίτημα της επαναλειτουργίας του Τμήματος.         

Διαβάστηκε 1666 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 14:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.