Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 11:02

Βραβεία Ζωγραφικής σε μαθητές από το Λουτρό και τη Μπούκα από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τη Διεθνή Αστρονομική Ένωση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο Athens Plaza η βράβευση των μαθητών που τα έργα τους διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Οι λαοί και τα μνημεία τους» που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Ελπίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Σε αυτό το διαγωνισμό τρεις μαθητές του παιδικού τμήματος ζωγραφικής του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού Αμφιλοχίας διακρίθηκαν για τα έργα τους. Το έργο της Παναγιώτας Σολδάτου από την Μπούκα Αμφιλοχίας ήταν ένα από τα 9 που κόσμησαν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ιδρύματος Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Επίσης βραβεύτηκαν οι μαθητές Αλέξης Σολδάτος και Αγγελική Φραγκαθούλα.

Την ίδια χρονική περίοδο η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με την Διεθνή Αστρονομική Ένωση διοργάνωσαν μια παγκόσμια καμπάνια τέχνης για παιδιά με κεντρικό θέμα:

«Μαζί κάτω από έναν ουρανό» – Η Επιστήμη και η Τέχνη ευαισθητοποιούν για το πρόβλημα της Φωτορρύπανσης στην οποία διακρίθηκαν οι μαθητές του παιδικού τμήματος ζωγραφικής του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού Αμφιλοχίας Βιβή Κατσούδα , Φωτεινή Πεσιλή και Χριστίνα Σολδάτου.

Η βράβευσή τους έγινε στο Αρσάκειο –Τοσίτσειο Εκάλης από διακεκριμένους επιστήμονες και εικαστικούς.

Υπεύθυνη Τμήματος Αλεξάνδρα Λίλη -Φράγκου

e-maistros.gr
 
Διαβάστηκε 2395 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 18:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.