Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:15 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 00:48

Εκπαίδευση Αγροτών στις νέες τεχνολογίες στη γεωργική παραγωγή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση για το έργο SAGRI στην Agrotica - Σκοπός του έργου είναι να παράσχει στους αγρότες και σε άλλους ενδιαφερόμενους γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες στον τομέα της αγρό-περιβαλλοντικής τεχνολογίας για τη βιώσιμη γεωργία.

Το έργο Skills Alliance for Sustainable Agriculture – SAGRI” στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+, με συντονιστή το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Παπαδάκη, o A. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και το ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ προσκαλούν νέους αγρότες και άλλους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο τελικό συνέδριο του έργου το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10.30 στο Συνεδριακό Κέντρο  «Ν. Γερμανός»  Αίθουσα D – στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της 28ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων “AGROTICA”.

Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν και τα σεμινάρια εκπαίδευσης αγροτών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου καθώς και οι μελλοντικές δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν μετά την λήξη του έργου.

Σκοπός του έργου SAGRI – “Sustainable Agriculture” είναι να παράσχει στους αγρότες και σε άλλους ενδιαφερόμενους γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες στον τομέα της αγρό-περιβαλλοντικής τεχνολογίας για τη βιώσιμη γεωργία.

Το πρόγραμμα SAGRI, θα επιτρέψει στους αγρότες να αποκτήσουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την ικανότητα να κατανοούν και να προσεγγίζουν τα αγρο-περιβαλλοντικά συστήματα ως φυσικά οικοσυστήματα που τροποποιούνται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, όπου επιβάλλεται να εφαρμόζονται τεχνολογίες για την παραγωγή γεωργικών προϊόντων φιλικές προς το περιβάλλον και βελτιωμένα συστήματα διαχείρισης.

Διαβάστηκε 1687 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία