Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 20:48

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας και επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, λόγω εκτέλεσης εργασιών της 3ης Δομικής Επιθεώρησης, εντός της υποθαλάσσιας Σήραγγας, με σκοπό την ασφαλή οδική κυκλοφορία των οχημάτων ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την απόφαση την Δευτέρα (27/01) και την Τρίτη (28/01/2020) και κατά τις ώρες 19.00 έως 24.00 θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα και εκ περιτροπής διεξαγωγή της, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Άκτιο, ενώ την Τετάρτη (29/01), την Πέμπτη (30/01) και την Παρασκευή (31/01/2020) και κατά τις ώρες 19.00 έως 24.00, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς το Άκτιο και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα
κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 993 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.