Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 20:14

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2020: Πότε πληρώνονται από ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, Δημόσιο, ΝΑΤ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2020. Οι ημερομηνίες για τις πληρωμές σε ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, Δημόσιο, ΝΑΤ. Πότε θα μπουν στα ΑΤΜ.

Εξαιτίας της μεγάλης χρονικής περιόδου που προκύπτει μεταξύ της πληρωμής των συντάξεων Ιανουαρίου 2020, οι οποίες καταβλήθηκαν νωρίτερα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της καθορισμένης ημερομηνίας καταβολής τους, ο κ. Βρούτσης, σε συνεργασία με τον κ. Χάλαρη, αποφάσισαν:

– οι συντάξεις των συνταξιούχων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ, να καταβληθούν στις 24 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή

– οι συντάξεις των συνταξιούχων του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και το Δημόσιο να καταβληθούν στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

ΠΗΓΗ

Διαβάστηκε 1015 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.