Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 21:53

Τι αλλάζει φέτος στο Καρναβάλι της Ναυπάκτου;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φαίνεται ότι οδεύουμε σε ριζικές αλλαγές στη μορφή και της δομή του καρναβαλιού στη Ναύπακτο.Κάτι τέτοιο αφέθηκε να εννοηθεί στην πρώτη συνάντηση εκπροσώπων φορέων,της τ.κ.Ναυπάκτου και του αρμόδιου αντιδημάρχου επί των πολιτιστικών Ντίνου Τσουκαλά.

Φαίνεται ότι το καρναβάλι της Ναυπάκτου αποκτά ενιαίο θεματικό χαρακτήρα με τα γκρουπ που θα συμμετέχουν να παρουσιάζουν μια ενιαία θεματογραφία από ένα γεγονός.

“Άρωμα Βενετίας” στη Ναύπακτο;

Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές,τότε μάλλον οδεύουμε προς το υγρό στοιχείο,τη θάλασσα και το σπουδαίο ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.Οριστικό δεν είναι τίποτε και η θεματογραφία μπορεί να αλλάξει.Το γεγονός ωστόσο είναι, ότι η Ναυμαχία “παίζει” πολύ ψηλά στην ατζέντα και για πρώτη φορά είναι πιθανό να ζήσουμε και να χαρούμε ένα πολιτιστικό καρναβάλι !!!

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1640 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.