Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 17:56

ΤΕΕ: Σύσταση ομάδας εργασίας για την αποτίμηση της κατάστασης του τείχους και της πύλης του Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δ.Ε. , στην 1η/15-01-2020 συνεδρίασή της, αποφάσισε την συγκρότηση  ομάδας εργασίας με αντικείμενο την «Αποτίμηση της κατάστασης του Τείχους και της Πύλης της Ι.Π. Μεσολογγίου και υποβολή προτάσεων προς την Δ.Ε. για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να διαπιστωθούν»

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα εργασίας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αίτησή τους συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, στα γραφεία του Τμήματος Π. Σούλου 11, 30100 Αγρίνιο, ή με fax στον αριθμό 2641031506 ή με e-mail στην δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως  την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1000 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.