Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:48 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 23:50

Καζαντζής για εκτροπή Αχελώου: Άπλετη σιωπή των Τοπικών Αρχών για τα σοβαρά ζητήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Ως Αιτωλοακαρνανία, έχουμε αρχίσει να χάνουμε έδαφος διότι ενώ οι Θεσσαλοί είναι στον διάδρομο εμείς δεν έχουμε μπει ούτε στο τερέν” τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ” του Νίκου Καζαντζή,  σχετικά με το θέμα της μερικής εκτροπής του Αχελώου επικρίνοντας παράλληλα την “άπλετη σιωπή” των Τοπικών Αρχών για τα σοβαρά ζητήματα.

Αναλυτικά:

“Ήταν γνωστό στην παράταξή μας, εδώ και αρκετό καιρό, πολύ πριν ακόμη διαρρεύσει στα ΜΜΕ και στα ΜΚΔ (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) ότι επίκειται και δρομολογείται μία σύσκεψη, σε υψηλό πολιτικό επίπεδο, σχετικά με το θέμα της μερικής εκτροπής του Αχελώου, πλην όμως δεν το θέσαμε για να μην βιαστούν οι συνήθεις κακοπροαίρετοι/ες να μας βάλλουν, με τον γνωστό τυχοδιωκτισμό που τους διακατέχει ότι δημαγωγούμε και αφήσαμε τις εξελίξεις να τις διαχειριστεί η υπεύθυνη (;) Δημοτική Αρχή, μαζί με τις υπόλοιπες Τοπικές Αρχές.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ως Αιτωλοακαρνανία, έχουμε αρχίσει να χάνουμε έδαφος διότι ενώ οι Θεσσαλοί είναι στον διάδρομο εμείς δεν έχουμε μπει ούτε στο τερέν.

Υπάρχει γενικώς μία άπλετη σιωπή για τα σοβαρά ζητήματα, παλαιότερες δήθεν συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι (βλέπε Πανεπιστήμιο), προφορικές ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για το Φιλόδημος, αστοχία μελετών για πολλά έργα, κ.λ.π.

Τίποτα όμως δεν ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα, αφού τα διάφορα επιδόματα συνεχίζονται, όπως και οι μικροεξυπηρετήσεις.

Τα κάθε λογής πανηγυράκια αποπροσανατολίζουν τους πρόθυμα και οικειοθελώς εύπιστους, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Να γνωρίζουν όμως οι συνδημότες μας ότι το μέλλον κατευθύνεται εκεί που το διεκδικούν.

Όχι εκεί που παραιτούνται.

Και ας μη ξεχνάμε την πάγια Αρχή:

Κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.

Για τη Δημοτική Παράταξη

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Αγρίνιο, 18-1-2020
Νίκος Καζαντζής”

Διαβάστηκε 1051 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.