Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:31 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 23:44

Α2: Ρεκόρ στο… 45′ ο Τρικούπης – Δια χειρός του εορτάζοντα (Γκρέκα) το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το Αγρίνιο πανηγύρισε μεγάλο “διπλό” στο Μετς κόντρα στο Παγκράτι ενώ ο Χαρίλαος Τρικούπης χρειάστηκε την παράταση για να κερδίσει τον Απόλλων Πάτρας και να πετύχει το ρεκόρ!
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ 75-57

ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ 64-74

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 78-84

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΓΡΙΝΙΟ 69-71

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΡΙΤΩΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 62-68

Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ– ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 88-84

Το 15/15 είναι γεγονός για τον αήττητο πρωτοπόρο Χαρίλαο Τρικούπη ο οποίος χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Πατρών ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Οι Πατρινοί πάλεψαν με νύχια και με δόντια, μάλιστα είχαν την ευκαιρία τους να πάρουν το ματς στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά στην παράταση έχοντας ξεμείνει πλέον από δυνάμεις δεν κατάφεραν να πάρουν το μεγαλύτερο “διπλό” της φετινής Α2. Πάνω από 40 λεπτά αγωνίστηκαν οι Τάσος Αντωνάκης (25 πόντους) και Στάθης Παπαδιονυσίου (15 πόντους) όντας καθοριστικοί για την έκβαση της αναμέτρησης.

Μεγάλο “διπλό” πανηγύρισε στο Μετς πανηγύρισε το Αγρίνιο με 73-75. Τι και αν είχε βάλει μέχρι εκείνο το σημείο 2 πόντους; Ο Θανάσης Γκρέκας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής έβαλε το κρίσιμο καλάθι στα 2″ για το τέλος ξεραίνοντας το Παγκράτι. Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα έχει πάντως εντελώς διαφορετική εικόνα από ότι είχε πριν την έλευση του προπονητή- “συμβόλου” του συλλόγου και επικρατεί αισιοδοξία ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η σεζόν θα σωθεί. Από 17 πόντους είχαν οι Φραντζέσκι και Σταματογιάννης για την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου.

Τι και αν βρέθηκε με διψήφιες διαφορές πίσω στο σκορ; Η Ελευθερούπολη έπαιξε άμυνα για σεμινάριο από το 27′ έως την λήξη και έφτασε σχετικά εύκολα σε μία νίκη στο κλειστό του Στρέφη που έως το 25′ την θεωρούσε ακατόρθωτη. MVP για την ομάδα του κόουτς Λογοθέτη ο Σταμάτης Μπένας με 21 πόντους. Αυτή η ήττα είναι πολύ άσχημη για την ομάδα του κ. Μιχελάκου στην προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία.

basketblog.gr

Διαβάστηκε 1915 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.