Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:17 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 23:12

Παναιτωλικός - Λαμία 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα

Στη ρήση “ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις προσπαθείς να μην το χάσεις” στάθηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Λαμία (1-1). Τόνισε ότι ο Παναιτωλικός του πρώτου ημιώρου ήταν ο καλύτερος από τη μέρα που έχει έρθει στην ομάδα.

Αναλυτικά δήλωσε ο Μάκης Χάβος: «Νομίζω ότι στα πρώτα 25-30 λεπτά ήταν ο καλύτερος Παναιτωλικός από τη μέρα που έχω έρθει. Από εκεί και πέρα η Λαμία ισορρόπησε το ματς και δεχθήκαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η ένταση και λόγω ψυχολογίας και λόγω κούρασης από τα 120 λεπτά που παίξαμε στη Νέα Σμύρνη και θα μπορούσε η Λαμία να κάνει και δεύτερο γκολ με τη φάση του Βασιλόγιαννη. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν στο τέλος και έχουμε πει ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις προσπαθείς να μην το χάσεις.

Ο Ντάουντα είναι ακόμη νέος στην ομάδα και πρέπει να προσαρμοστεί με αυτοματισμούς μέσα στην ομάδα.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο και το ξέρετε όλοι. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Θα ανησυχούσα αν δεν κάναμε φάσεις. Πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν και οι αντίπαλοι. Είναι και θέμα γκαντεμιάς ότι σκόραρε ο αντίπαλος με την πρώτη φάση».

Σε ερώτηση που του έγινε από το agninionews.gr για τη μακροχρόνια απουσία του Μουνιέ είπε:

«Ο Μουνιέ είχε να παίξει αρκετό καιρό και το ξέραμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είχε ένα πρόβλημα στο φιλικό που δώσαμε. Ζήτησε και ο ίδιος να μπει σήμερα. Νομίζω θα επανέλθει είτε στο ματς της Τετάρτης είτε στο ματς με τον Άρη».

Μάντζιος: Μας αφήνει πικρία η ισοφάριση στην τελευταία φάση

Πικρία για την ισοφάριση από τον Παναιτωλικό στην τελευταία φάση εξέφρασε ο προπονητής της Λαμίας Άκης Μάντζιος που τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να “κλειδώσει” τη νίκη στη φάση του Βασιλόγιαννη.

Αναλυτικά ανέφερε: « Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς. Στο πρώτο εικοσάλεπτο μπήκαν καλύτερα δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και βρήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι αντίπαλοι είχαν μια ανούσια κατοχή και χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Βασιλόγιαννη να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Μας αφήνει μία πικρία που δεχθήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση. Έχουμε τώρα το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα προετοιμαστούμε γι΄ αυτό».

Π.Κ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1625 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 23:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.