Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:29 μμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 12:43

Αγρίνιο: Κλειστή λόγω εργασιών του ΟΤΕ η οδός Κοραή από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των εργασιών OTE – FttH (fiber to the home) Αγρινίου, γίνεται γνωστό πως τις ημέρες Δευτέρα (20/01/2020), Τρίτη (21/01/2020) και Τετάρτη (22/01/2020) η οδός Κοραή θα είναι κλειστή λόγω των εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφής και την Τετάρτη θα ολοκληρωθούν οι εργασίες με την αποκατάσταση του ασφαλτικού.

Να σημειωθεί πως θα γίνει προσπάθεια ώστε με τις κατάλληλες σημάνσεις και την κατάλληλη τοποθέτηση των εμποδίων, να υπάρχει κυκλοφορία στα Ι.Χ. αυτοκίνητα μετά το πέρας την εκσκαφής και έως ότου γίνει η αποκατάσταση.

Παρόλα αυτά, εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, οι οδηγοί θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω της διαδρομής των Οδών Δημοτσελίου, Γ. Καραπαππά και Λουριώτου ώστε να καταλήγουν στο τέλος της οδού Κοραή.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 945 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.