Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 18:37

Με απουσίες η κοπή πίτας των εργαζομένων του δήμου Αγρινίου λόγω της αντιπαράθεσης για τις υπερωρίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου έλαβε χώρα σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου

Η εκδήλωση έγινε στον απόηχο της αντιπαράθεσης της δημοτικής αρχής με τους εργαζομένους για το ζήτημα των απλήρωτων υπερωριών και για το λόγο αυτό χαρακτηρίστηκε από πολλές απουσίες , ακόμη και του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων,

Η κατάσταση αυτή δεν πτόησε τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου που σημείωσε πως η δημοτική αρχή εργάζεται για να δώσει λύση στο ζήτημα. Στην ομιλία του εξέφρασε τις καθιερωμένες ευχές, εξήρε το έργο των υπαλλήλων ενώ ειδική μνεία επιφύλαξε και για τον  φωτισμό της εορταστικής περιόδου, δείχνοντας πόσο… ποντάρει και σε αυτό.

Η τελετή έγινε παρουσία του Mητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμά που ευλόγησε την πίτα , του βουλευτή Σπήλιου Λιβανού, του αστυνομικού διυεθυντή Π.Πετσίνη, αντιδήμαρχων και δημοτικών σύμβουλων.

Βραβεύτηκαν εξάλλου προϊστάμενοι ενώ το φλουρί για πέντε τυχερούς σημαίνει τρεις ημέρες άδεια…

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 959 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.