Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 10:32

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου Αγρινίου έτους 2020!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενέκρινε ως ήταν αναμενόμενο τόσο τον προυπολογισμό όσο και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του 2020, δικαιώνοντας κατα αυτό τον τρόπο την Δημοτική αρχή και διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες. Το Τεχνικό Πρόγραμμα επίσης, ως αναπόσπαστο τμήμα του σχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου Αγρινίου για το 2020, συντάχθηκε με τρόπο που να καλύπτει βασικούς στόχους και παρεμβάσεις στρατηγικής προτεραιότητας που έχουν τεθεί από τη Διοίκηση και το οποίο παρουσιάστηκε στο ΔΣ αλλά και εγκρίθηκε από Υπερκείμενες αρχές ελέγχου.

«Ο προϋπολογισμός καταρτίστηκε με υπευθυνότητα, διαφάνεια, χρηστή οικονομική διαχείριση και απόλυτο σεβασμό στα χρήματα συμπολιτών και ειδίκευση πιστώσεων, με στόχο να αποτυπώνει την αναπτυξιακή δυναμική του Δήμου» είχε αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Φωτάκης, καθώς και ο,τι «ο προϋπολογισμός του 2020 συντάχθηκε μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής δυσπραγίας που οδηγεί στην αποδυνάμωση άσκησης των βασικών αρμοδιοτήτων των δήμων και κάλυψης των υποχρεωτικών, ανελαστικών δαπανών τους, την ώρα που η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να σηκώσει ένα πολύ μεγάλο βάρος στα ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας, προστασίας και συνοχής. Ούτε “έωλος” ήταν ούτε “έγκλημα” όπως είχε αναφερθεί κατά την συζήτηση και το αποτύπωμα του είναι αναπτυξιακό διότι το συνομολογούν δεκάδες έργα (προς εκτέλεση και ένταξη) που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου πιστός στις δεσμεύσεις του και με αίσθημα ευθύνης, δημιουργεί μαζί με το σύνολο της Δημοτικής Ομάδας το αύριο του Δήμου Αγρινίου”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 878 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.