Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 16:59

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας

Νωρίτερα από το συνηθισμένο θα είναι διαθέσιμες στα ΑΤΜ οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2020 μετά από απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του διοικητή του ΕΦΚΑ Χρήστου Χάλαρη.

Ο υπουργός Εργασίας και ο διοικητής ΕΦΚΑ πήραν αυτή την απόφαση λόγω της μεγάλης χρονικής περιόδου μεταξύ της πληρωμής για τις συντάξεις Ιανουαρίου 2020, οι οποίες καταβλήθηκαν νωρίτερα ελέω Χριστουγέννων και της καθορισμένης πληρωμής των συντάξεων Φεβρουαρίου 2020.

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Φεβρουαρίου:

  • οι συντάξεις των συνταξιούχων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ, να καταβληθούν στις 24 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή
  • οι συντάξεις των συνταξιούχων του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και το Δημόσιο να καταβληθούν στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

ΠΗΓΗ

Διαβάστηκε 986 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 17:03
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.