Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:32 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 16:53

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη – Κατσούλα για τη φιλοξενία προσφύγων – μεταναστών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλιμάκιο της κυβέρνησης στην Αιτωλοακαρνανία για διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Γιώργο Κατσούλα είχε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ Κώστας Καραγκούνης. Συζήτησαν για τις εναλλακτικές προτάσεις σχετικά με τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην συνέχεια, σε επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υφυπουργό για το Μεταναστευτικό Αλκιβιάδη Στεφανή, μετέφερε τους προβληματισμούς των τοπικών φορέων σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο Νομό. Ο υπουργός τον ενημέρωσε πως σύντομα κλιμάκιο της κυβέρνησης θα επισκεφτεί το Νομό και θα συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς, ώστε να υπάρξει ειδικότερη κι εκτενέστερη ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες φιλοξενίας. Προφανώς, τότε θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους αρμοδίους φορείς να τοποθετηθούν και να υπάρξει ένας ουσιαστικός και δημιουργικός διάλογος με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Βέβαια, λόγω των εξελίξεων και την δημιουργία υπουργείου Μετανάστευσης το θέμα θα συζητηθεί πολύ σύντομα και με τη νέα ηγεσία του υπουργείου.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2376 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/