Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:48 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 16:47

Με τον Μητροπολίτη κ. Κοσμά η κοπή πίτας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανακοίνωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της Βασιλόπιτας στο Σχολείο μας με την παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Κοσμά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, το Σύλλογο γονέων, αλλά ιδιαίτερα τους μαθητές για την πρόσκληση και την ευκαιρία που του δόθηκε να επικοινωνήσει μαζί τους και να δώσει την ευλογία του και τις ευχές για το νέο έτος.

Ευχήθηκε στα παιδιά υγεία, χαρά και καλή πρόοδο και στάθηκε σε δυο σημεία και ευχές. Πρώτον να αξιοποιούν πάντα το χρόνο τους και να αντλούν καθημερινά τη γνώση που τους προσφέρεται στο Σχολείο, με επιμέλεια και τάξη και δεύτερον να πλησιάσουν περισσότερο στο Χριστό που είναι το Φως που γεμίζει εσωτερικά τον άνθρωπο, μιμούμενοι τον Άγιο Βασίλειο που συνδύασε την γνώση των επιστημών με την αγιασμένη ζωή.

Ο Διευθυντής του Σχολέιου και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και τις ευχές του και ευχήθηκαν με τη σειρά τους στους εκπ/κούς και τα παιδιά, καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο στα μαθήματά τους.

Ο Διευθυντής
Καντάνης Παντελής

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 1110 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.