Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:25 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 10:11

Ναυπακτία: Στη τελική ευθεία η ολοκλήρωση της συλλογής στο Λαογραφικό μουσείο Αμπελακιώτισσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τον εμπλουτισμό της συλλογής μας με εκθέματα!

Όπως ανακοινώσαμε στην εφημερίδα και στην κοπή πίτας στην Αθήνα, και όπως θα υπενθυμίσουμε στην εκδήλωση την Κυριακή στη Ναύπακτο, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της συλλογής και την τελική τακτοποίηση των εκθεμάτων σε ενότητες, όσοι λοιπόν επιθυμούν να συμμετέχουν στην Επιτροπή Λαογραφικού Μουσείου να μας το γνωστοποιήσουν και καταλυτική ημερομηνία ορίζεται το τέλος Ιουνίου 2020, οπότε και θα γίνει ο καταρτισμός της επιτροπής! Ευχαριστούμε όσους μας έδωσαν αντικείμενα, εκθέματα, οικογενειακά κειμήλια κ.α. και καλούμε και άλλους να πράξουν το ίδιο!

Τα εκθέματα καταγράφονται και φωτογραφίζονται και εκτός του βιβλίου παραλαβής θα τυπωθούν και σε αλμπουμ το οποίο θα υπάρχει στη διάθεση όλων. Μέρα με τη μέρα ναι μεν αργά και κοπιαστικά, όμως κάνοντάς το δε, με αγάπη και μεράκι, αλλάζει η όψη του μουσείου μας και το αποτέλεσμα πιστεύουμε θα μας ανταμείψει….

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.