Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:50 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 20:38

Η ΚΕΔ τρολάρει τον Παναιτωλικό!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτό που γίνεται φέτος με την ΚΕΔ και τον Παναιτωλικό, δεν έχει προηγούμενο. Ο Περέιρα και η παρέα του έχουν βαλθεί να τρολάρουν τα καναρίνια κάθε αγωνιστική. Να βάζουν σε παιχνίδια τους διαιτητές που προκάλεσαν σε προηγούμενα, λες και θέλουν να τους δείξουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Στον αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία όρισαν διαιτητή τον Τζήλο! Αυτόν που ως VAR στη Ν. Σμύρνη επιβεβαίωνε την… ορθότητα των αποφάσεων του Σκουλά, ο οποίος έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας. Τα δύο από τα τρία γκολ του Πανιωνίου προήλθαν από επιθετικά φάουλ, ενώ αρνήθηκε δύο πέναλτι που έγιναν στον Γιοβάνοβιτς με το σκορ στο 1-0.

Για εκείνο τον αγώνα ο Παναιτωλικός είχε εκδώσει για πρώτη φορά φέτος ανακοίνωση ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Σε όσα εστίαζε ο Παναιτωλικός στην ανακοίνωσή του, δικαιώθηκε από τους τηλεκριτικούς διαιτησίας. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. Προφανώς η ΚΕΔ έκρινε ότι μετά το συγκεκριμένο video ο Τζήλος έμαθε τους κανονισμούς και είναι για να το αποδείξει τον έβαλε το Αγρίνιο!!!

Αλλά το τρολάρισμα της ΚΕΔ δεν σταματάει εκεί. Στον αγώνα με τη Λαμία VAR όρισε τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας). Ποιος είναι αυτός; Θυμάστε το τράβηγμα διαρκείας του Σένκεφλεντ στον Αριγίμπι και την ανατροπή του επιθετικού του Παναιτωλικού στο ματς με τον ΠΑΟ; Ε, VAR ήταν και σ’ εκείνο το ματς ο Γκορτσίλας, που εξέτασε τη φάση και δεν είδε παράβαση. Έδωσε το ok στον συντοπίτη του Ζαχαριάδη να συνεχίσει, χωρίς να καταλογίσει το αδιαμφισβήτητο πέναλτι και να αποβάλει τον αμυντικό των πράσινων (είχε ήδη μία κίτρινη)!!! Ουσιαστικά στέρησε μια νίκη στον Παναιτωλικό.

Και για να μην γίνει καμιά… στραβή, 4ος διαιτητής θα είναι το Σάββατο ο Καραντώνης. Που απέβαλε με συνοπτικές διαδικασίες τον Μιμίτο στο Ηράκλειο (μόλις στο 28′,) αφήνοντας τον Παναιτωλικό να παίζει στο υπόλοιπο με δέκα…

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1754 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα