Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:36 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 15:16

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Έγκαιρη κατάρτιση στρατολογικών Πινάκων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου & Μετανάστευσης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι:  Για την έγκαιρη κατάρτιση των στρατολογικών πινάκων των στρατευσίμων κλάσεως 2025 (γεννηθέντων το έτος 2004 ), σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί στρατολογίας» , όπως αυτός ισχύει σήμερα, και του άρθρου 16 του Ν. 2119/93 «περί μητρώων αρρένων»,  παρακαλούνται οι γεννηθέντες το έτος 2004 , να προσέλθουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημοτικό Κατάστημα (Σταυροπούλου 31 Ραδιομέγαρο), για να δηλώσουν εγγράφως τα στοιχεία της προσωπικής τους κατάστασης , οι ίδιοι ή οι γονείς τους ή οι πλησιέστεροι συγγενείς αυτών.

Η προθεσμία υποβολής της δήλωσης λήγει το αργότερο έως το  τέλος Απριλίου 2020.

Σας επισημαίνουμε ιδιαίτερα ότι η μη προσέλευση των ενδιαφερομένων επισύρει όχι μόνο πειθαρχική αλλά και ποινική δίωξη,  σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 27 του Ν. 2119/93.

Διαβάστηκε 967 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.