Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:37 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 18:02

10 στάσεις συνεύρεσης που μάλλον έχετε υποτιμήσει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν είναι εύκολο για ένα ζευγάρι να βγει από τη σεξουαλική του ρουτίνα αλλά αν το κάνει μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει για τη σχέση σου του. Το γνωστό “σκέψου έξω από το κουτί” βρίσκει την εφαρμογή του και όταν μιλάμε για το σεξ.

Το να πειραματιστείς όμως με κάτι νέο δεν συνεπάγεται να μπεις σε δρόμους που δεν θες ή φαντάζουν υπερβολικοί για την ιδοσυγκρασία σου. Υπάρχουν στάσεις που δεν είναι τόσο δημοφιλείς γιατί απλά είναι υποτιμημένες και ήρθε η ώρα να τις δικαιώσουμε. Αν θες να ανάψουν τα αίματα στην κρεβατοκάμαρά σου, κράτα σημειώσεις.

1. Doggy style

Μπορεί αυτή η στάση να μην σου επιτρέπει την οπτική επαφή αλλά σου δίνει τη μέγιστη απόλαυση. Με τον σύντροφό σου να κάνει διείσδυση από πίσω μπορείς να διεγείρειες τον εαυτό σου με τα χέρια σου ή ένα sex toy. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να αναπνεύσεις και να μην έχεις το πρόσωπο του άλλου στο δικό σου την ώρα που τα αίματα ανάψουν.

2. Στα όρθια

Οι ταινίες (βλέπε πορνό) μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή η στάση είναι ολυμπιακό άθλημα. Ίσως, λοιπόν, σκέφτεσαι ότι χρειάζεται να κάνεις αερόβια και να είσαι προπονημένος αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής για να ανταπεξέλθεις. Δοκίμασε να έεις ένα τοίχο για να στηριχτείς ή ένα τραπέζι.

3. Μπροστά στον καθρεύτη 

Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος αν θέλεις να βιντεοσκοπήσεις την ερωτική σου συνεύρεση με τον σύντροφό σου. Αν δεν είσαι όμως λάτρης τον sex tapes -έχουν κλείσει άλλωστε σπίτι- θα βρεις ιδιαίτερα διεγερτητικό το να κάνεις σεξ μπροστά από έναν καθρεύτη.

4. Στάση κουτάλι

Η άνεση είναι το ζητούμενο σε αυτή τη στάση και θα σου φέρει σίγουρα απόλαυση. Θα σου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσεις ως μέρος της πράξης τα δάχτυλά σου ή διάφορα sex toys για να ερεθίσεις τον σύντροφό σου. Το ίδιο μπορεί να κάνει κι εκείνος για σένα. Ενισχύεται την οικειότητά σας μαθαίνοντας ταυτόχρονα το σώμα σας.

5. Στον καναπέ

Αξιοποιώντας αυτό το έπιπλο του σπιτιού θα σε κάνει να βρεις νέες ισορροπίες κατά την διάρκεια του σεξ. Μπορείς να σκύψεις στο μπράτσο του όσο ο σύντροφός σου κάνει διείσδυση ή να στηρίξεις το βάρος σου στον καναπέ για μεγαλύτερη απόλαυση.

6. Στοματικό στην καρέκλα

Αυτό θα δώσει στην σεξουαλική σας ζωή άλλη διάσταση. Αν κάθεσαι στην καρέκλα την ώρα που ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε ικανοποιήσει του δίνεις τη δυνατότητα να το κάνει με μεγαλύτερη άνεση αφού θα φτάσει πιο εύκολα τα σωστά σημεία χωρίς να χρειάζεται να σκύψει. Ισχύει και το αντίστροφο. Για τους πιο προχωρημένους, αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε ένα παιχνίδι εξουσίας που θα βάλει φωτιά στην ερωτική σας συνεύρεση.

7. “Πειραγμένο” ιεραποστολικό

Μην σκέφτεις ότι είναι πολύ απλό ή βαρετό, θεώρεισαι ότι είναι η βάση για πιο διασκεδαστική συνέχεια. Χρησιμοποίησε ένα μαξιλάρι χαμηλά στη μέση σου για να αναυψώσεις τους γοφούς σου. Μποείς επίσης να σηκώσεις τα πόδια σου ψηλά και να τα ξεκουράσεις στους ώμους του συντρόφου σου. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη στάση σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

8. Ο άλλος από πάνω

Το να είσαι από πάνω παίζει μεγάλο ρόλο. Αν έχεις συνηθίσει να παίρνεις συγκεκριμένη θέση ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις μια αλλαγή για να ταράξεις τα νερά κατά τη διάρκεια του σεξ. Άλλαξε θέση δίνοντας στον σύντροφό σου μία ευχάριστη έκπληξη προκαλώντας του την περιέργεια για το τι άλλο θα ακολουθήσει.

9. Χωρίς διείσδυση 

Αν υπάρχει συναίνεση τίποτα δεν είναι λάθος. Αν αναζητάς την απόλυτη οικειότητα με τον σύντροφό σου δοκίμασε να κάνεις σεξ χωρίς απευθείας διείσδυση. Θα μπορούσες να βάλεις στο παιχνίδι μεγαλύτερη διάρκεια προκαταρτικών ή στοματικό έρωτα ή να πειραματιστείτε αξιοποιώντας τα δάχτυλά σας ή διάφορα sex toys. Αυτός ο αργός ερεθισμός μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα έναν πιο έντονο οργασμό.

10. Ταυτόχρονος αυνανισμός

Είναι μια στιγμή που μπορείς να την μοιραστείς με τον σύντροφό σου και αντίστοιχα κι εκείνος. Δοκιμάστε να το κάνετε ταυτόχρονα με τον έναν δίπλα στον άλλο ή με διαδοχική σειρά. Αυτό θα σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα για το τι του αρέσει αλλά και να αγγίξετε την ταυτόχρονη ολοκλήρωση.

pronews.gr

 

Διαβάστηκε 5284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.