Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 15:08

Χριστίνα Σταρακά : Η υπομονή των δημοτικών υπαλλήλων να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία από την δημοτική αρχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Αγρινίου  η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ–ΜΠΟΡΕΙΣ»  Χριστίνα Σταρακά συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου προκειμένου να συζητήσει το πρόβλημα που τους απασχολεί σχετικά με τις απλήρωτες υπερωρίες τους τελευταίους 9 μήνες. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε από το Σωματείο ότι 15 εργαζόμενοι κλήθηκαν σε απολογία γιατί δεν εργάστηκαν πέραν του ωραρίου τους, ενώ δεν τους έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα υπερωριών.

Η Χριστίνα Σταρακά αφού επισήμανε  τη μεγάλη υπομονή που επέδειξαν οι δημοτικοί υπάλληλοι προτάσσοντας την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, και το ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν καθημερινά, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, χαρακτήρισε αυτόδηλο το αίτημα των εργαζομένων να πληρωθούν τις υπερωρίες τους, δεδουλευμένα τα οποία είναι βεβαιωμένα   από τους  αρμόδιους υπηρεσιακούς  παράγοντες του Δήμου .

Επίσης η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ-ΜΠΟΡΕΙΣ»  ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά την πάγια θέση της για το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα που πρέπει να έχουν οι υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. «Η υπομονή που επέδειξαν οι υπάλληλοι του Δήμου τους τελευταίους μήνες δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία από την δημοτική αρχή η οποία πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίλυση του προβλήματος. Οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι βασικοί συντελεστές της λειτουργίας του Δήμου και  η συνεργασία της διοίκησης πρέπει να είναι αρμονική και δημιουργική προς όφελος των πολιτών. Συμπεριφορές αυταρχικές που βασίζονται στη λογική  της επίδειξης πυγμής της εξουσίας δεν έχουν καμία θέση στο Δήμο Αγρινίου» δήλωσε η Χριστίνα Σταρακά.

Διαβάστηκε 853 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.