Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:27 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 17:01

To “μήνυμα” του δημάρχου Αμφιλοχίας στους Αγρινιώτες: συμπαρασταθείτε, 20 λεπτά είναι ο Άγριλος από το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμφιλοχίας για την αντίδραση στη μεταφορά προσφύγων – μεταναστών στο πρώην Στρατόπεδο Ψαρογιάννη στον Άγριλο χθές ολοκληρώθηκε η πρωτολογία του δημάρχου Γιώργου Κατσούλα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσούλας απευθύνθηκε στους κατοίκους όλης της Αιτωλοακαρνανίας επιθυμώντας να καταδείξει πως το ζήτημα τους αφορά όλους. Με νόημα μάλιστα ανέφερε πως το πράττει καθώς υπάρχουν σενάρια πως πολιτικοί παράγοντες αγωνίστηκαν για να μην γίνει το κέντρο μεταναστών σε άλλα αστικά κέντρα του νομού υπονοώντας προφανώς το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι.

Ανέφερε λοιπόν χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αμφιλοχίας: «Θεωρεί κανείς ότι το πρόβλημα θα είναι μόνο της Αμφιλοχίας; Αυτή η δομή θα είναι στα 10 λεπτά από την Αμφιλοχία και στα 22 λεπτά από το Αγρίνιο. Θα τους απαγορεύσει κανείς να επισκέπτονται τις άλλες πόλεις του νομού στις πολύωρες άδειες που θα λαμβάνουν; Αποκλείει κανείς να οργανωθούν ολίγωορες εκδρομές με τουριστικά λεωφορεία που θα τους κατεβάζει στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου; Θελουμε διπλα μας και συμπαραστάστες τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1067 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.