Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:31 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 14:52

Εγγραφές για την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία (ΕΥΕ2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είσαι νέος και παθιασμένος για το κλίμα, τις ευκαιρίες απασχόλησης για τους νέους ή το μέλλον της Ευρώπης; Τότε το ΕΥΕ2020 είναι για σένα!

Κάθε δύο χρόνια, χιλιάδες νέοι απ’ όλη την Ευρώπη συγκεντρώνονται στο Στρασβούργο για να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις σχετικά με θέματα που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης και να τις συζητήσουν με ευρωβουλευτές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Περίπου 9.000 άτομα, ηλικίας 16 έως 30 χρονών, αναμένεται να λάβουν μέρος στη φετινή Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία (EYE).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και λαμβάνει χώρα στο Στρασβούργο μεταξύ 29-30 Μαΐου. Το EYE 2020 θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων με κοινό σύνθημα "Το Μέλλον είναι Τώρα". Οι δραστηριότητες θα επικεντρώνονται στις εξής κύριες θεματικές ενότητες: κλίμα, μετανάστευση, Brexit, εκπαίδευση, τεχνολογία και υγεία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, αθλητικές δραστηριότητες και μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους νέους δημοσιογράφους.

Οι ιδέες που θα συλλεχθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν σε μια τελική έκθεση που θα διαβιβαστεί στους ευρωβουλευτές. Στη συνέχεια, οι καλύτερες ιδέες θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν με τις κοινοβουλευτικές επιτροπές κατά τη διάρκεια των "Ακροάσεων για τη Νεολαία" το φθινόπωρο του 2020.

Εγγραφές

Δήλωσε συμμετοχή στο EYE2020 έως τις 29 Φεβρουαρίου. Προϋπόθεση είναι η δημιουργία ομάδας 10 τουλάχιστον ατόμων, ηλικίας 16 - 30 χρονών, και η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά κάθε ομάδα πρέπει να εξασφαλίσει τον τρόπο κάλυψης των εξόδων μεταφοράς, διαμονής και διατροφής της.

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram

Αν αγαπάς την φωτογραφία και έχεις λογαριασμό Instagram, τότε πάρε το κινητό στα χέρια σου και πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας. Οι νικητές θα προσκληθούν στο EYE 2020 στο Στρασβούργο.

Οι κανόνες είναι απλοί:

  • Μοιράσου μια φωτογραφία με το σύνθημα "το μέλλον είναι τώρα"
  • Όταν ανεβάσεις τη φωτογραφία σου χρησιμοποίησε το hashtag #eye2020 και κάνε tag το@europeanparliament και @ep_eye.
  • Πες μας τι έχει περισσότερη σημασία για σένα και που θα έπρεπε να επικεντρωθούν οι προσπάθειες της ΕΕ. Εάν χρειάζεσαι έμπνευση, ρίξε μια ματιά στα εξής παραδείγματα.

Οι νικητές θα είναι πέντε: 4 από αυτούς θα επιλεγούν από εμάς και 1 από εσάς. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα δημοσιεύσουμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες στο λογαριασμό του ΕΚ στο Instagram και αυτή με τα περισσότερα likes θα είναι και η νικήτρια.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα ισχύει για φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram από τις 10 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες, επισκέψου τη σελίδα του EYE και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Instagram.

Διαβάστηκε 1210 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία