Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:56 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 19:04

Π.Σ.Α.Π.: «Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών καταδίκασε τα όσα συνέβησαν χθες στο πρόσωπο του Μπα και στάθηκε στο πλευρό του 22χρονου μέσου του Αρη.

Την οργή του Π.Σ.Α.Π. προκάλεσε το χθεσινό κρούσμα ρατσισμού που υπήρξε εναντίον του Αμπού Μπα στη Λάρισα. Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών με ανακοίνωσή του στάθηκε στο πλευρό του 22χρονου μέσου του Αρη και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των όσων ασπάζονται ανάλογες αντιλήψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει τη χθεσινή ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός μας Αμπού Μπα και όλοι μας, με μία φωνή, το λέμε ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση. Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα! Δεν έχετε θέση ανάμεσά μας και οι αντιλήψεις σας προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Στην Ελλάδα των δεκάδων προσφυγικών αθλητικών σωματείων και των εκατομμυρίων Ελλήνων μεταναστών σε κάθε γωνιά της γης, προκαλείτε ντροπή και μόνο με την παρουσία σας στην εξέδρα. Πρέπει να σας αποκλειστεί δια βίου η είσοδος σε κάθε γήπεδο. Μείνετε μακριά από εμάς και τον αθλητισμό που τόσο αγαπάμε.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.