Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 15:57

Παναιτωλικός: Τώρα θα δούμε… άλλη ομάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «καναρίνια» των  «-11» παικτών δεν άξιζαν να χάσουν από τον Ατρόμητο και τις επόμενες ημέρες θα ντεμπουτάρουν στο μεσοεπιθετικό σκέλος οι Μουνιέ, Ρόσα, Αλβαρεζ, θα αποθεραπευτεί ο Αριγίμπι και έρχεται ο φορ! 

Η ώρα της αλήθειας έφτασε πλέον για τον Παναιτωλικό. Στο Αγρίνιο καλούνται να μαζέψουν τα ψυχολογικά τους κομμάτια μετά τη χθεσινή ήττα στο ματς με τον Ατρόμητο, που ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα (90’+4′). Παρότι οι «κυανοκίτρινοι» είχαν να διαχειριστούν απουσίες 11 παικτών όπου τουλάχιστον οι 5 με 6 θα ξεκινούσαν βασικοί, όχι μόνο στάθηκαν καλά, αλλά και σε μεγάλο βαθμό αδικούνται από το αποτέλεσμα. Για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν οι – μπορείτε να πάρετε ανάσα – Αριγίμπι, Καββαδίας, Λουσέρο, Μουνιέ, Ρόσα, Αλβαρεζ, Ταχάρ, Μαλής, Μαρσιάλ, Λιάβας, Γιαννιώτης, αλλά μέσα στην εβδομάδα η συντριπτική πλειοψηφία όλων θα είναι διαθέσιμοι. Αυτόματα στο μεσοεπιθετικό, κυρίως σκέλος, θα δούμε άλλη ομάδα, αφού κατά μία πηγή έχει μπει στην τελική ευθεία και το ζήτημα του φορ και ανά πάσα στιγμή θα υπάρξουν εξελίξεις.
Για αυτό ας μείνουμε στον συγκεκριμένο τομέα. Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο αναμένεται να ντεμπουτάρουν οι Ρόσα, Αλβαρεζ (κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν βγει τα δελτία τους), ενώ χρόνο συμμετοχής ίσως πάρει και ο Μουνιέ. Ο Γάλλος υπολογίζεται πως θα είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τη Λαμία, όπου όλα δείχνουν πως θα έχει  «τελειώσει» και το ζήτημα του στράικερ που θα αποκτηθεί. Οπότε και εκείνος, εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, θα ντεμπουτάρει με την «κυανοκίτρινη» φανέλα και μόνος απών από το μεσοεπιθετικό κομμάτι θα είναι ο Αριγίμπι.
Αρα αυτόματα θα έχουμε μία εντελώς διαφορετική ομάδα, που όμως δεν θα χρειάζεται χρόνο να «δέσει», αφού οι νέοι της παίκτες και θα διαθέτουν ρυθμό και θα έχουν βρει χρόνο να μάθουν τα κατατόπια, πλην ίσως 1-2 περιπτώσεων.
Στα παραπάνω αν προσθέσουμε τη χθεσινή καλή εμφάνιση του Ντάλσιο, δίνουν την αίσθηση πως τα καλύτερα έρχονται (ο Ρομάν από το υπάρχων υλικό φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει). Τώρα θα αναρωτηθεί κάποιος αν υπάρχουν περιθώρια. Η απάντηση είναι καταφατική. Απομένουν 15 ματς μέχρι το φινάλε, εκ των οποίων μίνιμουμ τα 11 με 12 θα είναι με ομάδες από την 7η θέση και κάτω (δηλαδή όχι με τους Big 5) και τα 7 στο Αγρίνιο, εκ των οποίων τα 6 με αντίστοιχους αντιπάλους.
Δηλαδή «παίζονται» 45 βαθμοί και μόνο 2 από τις 15 αναμετρήσεις είναι με ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις θέσεις 1-7 (με Ολυμπιακό εκτός και Αρη εντός).
Φυσικά και τα «καναρίνια» βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αλλά αν προσέξετε το παρακάτω σχεδιάγραμμα, δύναται να ειπωθεί πως έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν. Και το κυριότερο. Υπάρχουν παιχνίδια αλλά και διάθεση να αλλάξουν τα δεδομένα. Αλλωστε η παρουσία τους στο μεταγραφικό πάρε-δώσε «φωνάζει» πως δεν πέταξαν λευκή πετσέτα!
Ο «ΝΕΟΣ» ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
gazzetta.gr
 
Διαβάστηκε 2783 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 21:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.