Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 23:11

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: Το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι σκληρό

Άδικο χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα ο Μ. Χάβος τονίζοντας ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια με τις επιστροφές παικτών και τις μεταγραφές. Σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι σκληρό.

Αναλυτικά ανέφερε:« Σήμερα το σκορ είναι άδικο. Όσοι είδαν το παιχνίδι αντιλήφθηκαν ότι ο Παναιτωλικός έπρεπε να κερδίσει. Ο Ατρόμητος εκτός της φάσης του Μανούσου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, απείλησε μόνο με στατικές φάσεις. Για μένα τα παιδιά έκαναν το καλύτερο παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα στο Αγρίνιο. Με τις επιστροφές των παικτών και τις μεταγραφές που έγιναν, ο Παναιτωλικός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αν ο τρόπος που ήρθε η σημερινή ήττα θα κοστίσει περισσότερο βαθμολογικά ή ψυχολογικά τόνισε: «Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις κοιτάς να μην το χάνεις. Το γκολ που δεχθήκαμε στο 94’ πονάει αλλά έδωσα συγχαρητήρια μετά στους παίκτες μου για την προσπάθεια και ξέρετε ότι το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι σκληρό…».

Παντελίδης: Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη

Στην καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του που έδωσε τη νίκη στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ατρόμητου Σάββας Παντελίδης . Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο τόνισε,μεταξύ άλλων, ότι ίσως το δικαιότερο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία.

Ανέφερε συγκεκριμένα: “Πετύχαμε μία πολύ σημαντική βαθμολογικά νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια τα παιδιά για την προσπάθεια. Η καλή αμυντική συμπεριφορά ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη. Επιθετικά δεν βγάλαμε αυτά που μπορούσαμε αλλά τις πιο κλασσικές ευκαιρίες του ματς τις είχαμε εμείς. Μπορεί το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Ερωτώμενος εξάλλου για τους έντονους πανηγυρισμούς του Μανούσου στο γκολ, είπε: «Δε νομίζω ότι οι πανηγυρισμοί του Μανούσου στο γκολ είναι σημείο για συζήτηση. Πανηγύρισε το γκολ της ομάδας του…».

Π.Κ.

agrinionews,gr

Διαβάστηκε 1602 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.