Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:32 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 23:09

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμηνεύει το τραγούδι του «Καφέ της χαράς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της τελευταίας εικοσαετίας, λίγες ώρες πριν φύγει το 2019, μας παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Βάλε Ένα Καφέ», μέσα από το sequel της επιτυχημένης σειράς του AΝΤ1 «Το Καφέ Της Χαράς».

Το νέο αυτό single, ακούγεται στους τίτλους τέλους, της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς και πρόκειται για ένα «δροσερό» αλλά και νοσταλγικό ερωτικό τραγούδι!

Τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τους στίχους ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος είναι και ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς.

Το νέο τραγούδι, βρίσκεται μόλις μερικά εικοσιτετράωρα στις ψηφιακές πλατφόρμες και ήδη ο κόσμος το έχει αγαπήσει και το έχει «αναδείξει» στην κορυφή των τάσεων του YouTube!

To «Βάλε Ένα Καφέ» κυκλοφορεί από τη Heaven Music

 

Διαβάστηκε 2793 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.