Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 17:39

Αμφιλοχία: δημοτικό συμβούλιο την Κυριακή (12/1/2020 12:00) και προσεχώς κινητοποιήσεις για το μεταναστευτικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την Κυριακή ,12 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, ορίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας με θέμα τη δημιουργία δομής προσφύγων-μεταναστών στη θέση «ΑΓΡΙΛΟΣ». Μετά τη σύσκεψη των αρχηγών παρατάξεων του Δήμου Αμφιλοχίας, νωρίτερα σήμερα το πρωί, αποφασίστηκε η κατεπείγουσα σύγκλιση ΔΣ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού που έφτασε στην πόρτα του Δήμου Αμφιλοχίας.

Χθες στη Σύσκεψη Εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης η πρόθεση της για δομή στην Αιτωλοακαρνανία στο δήμο Αμφιλοχίας. Πρόκειται για απόφαση που βρήκε κάθετα αντίθετο το Δήμαρχο Αμφιλοχίας, προβάλλοντας μάλιστα σθεναρή αντίσταση στη διάρκεια της σύσκεψης και την απόφαση της κυβέρνησης.

Η δημοτική αρχή είναι κάθετα αντίθετη και από την πλευρά της θα γίνει προσπάθεια ακύρωσης προβάλλοντας τόσο το ιδιοκτησιακό, περιβαλλοντικό, αρχαιολογικό και το θρησκευτικό χαρακτήρα της περιοχής του Άγριλου ακόμη και με κινητοποιήσεις.

http://e-maistros.gr/

Διαβάστηκε 1258 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.