Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 12:04

Παναιτωλικός: Πόση γκίνια πια…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν έφταναν όλα τα άλλα, ήρθαν και τόσοι τραυματισμοί μαζεμένοι… Έρχονται δύο «τελικοί» για τον Παναιτωλικό, στις συνεχόμενες αναμετρήσεις στο γήπεδό του με Ατρόμητο και Λαμία. Κι αυτός είναι τόσο… γυμνός από παίκτες, που σε πιάνει απογοήτευση. Οι περισσότεροι βασικοί, εκείνοι στους οποίους ήθελε να ποντάρει, θα βρίσκονται στην κερκίδα!

Ας αρχίσουμε την καταμέτρηση:

Ο πιο επικίνδυνος επιθετικός του ο Αριγίμπι, με εξαιρετική ευχέρεια στο «ένας εναντίον ενός» και ικανός να αναστατώσει μια ολόκληρη άμυνα. Εκτός με οστικό οίδημα, που θα τον κρατήσει μακριά από τα δύο κρίσιμα ματς.

Η πιο ηχηρή μεταγραφή, ο Μουνιέ, με ενόχληση στον τετρακέφαλο δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει αύριο με τον Ατρόμητο, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμος με Λαμία.

Ο βασικός αμυντικός μέσος, ο Ταχάρ, που εγκατέλειψε τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο, με ενόχληση στο δικέφαλο. Σημαντική απώλεια σε μια νευραλγική θέση.

Οι Λιάβας, Λουσέρο, που έπαιξαν έως τώρα στη θέση του αριστερού μπακ. Πλέον υπάρχει εκεί ο Κέβιν, αλλά θα μπορούσαν να βοηθήσουν καλύπτοντας άλλα κενά ως πολυθεσίτες που είναι.

Ο εκ των βασικών στόπερ Μαρσιάλ, θύμα τροχαίου χθες, που δεν προλαβαίνει τον Ατρόμητο.

Ο πλέον άτυχος της φετινής χρονιάς (με δύο χειρουργεία) Μαλής, η απουσία του οποίου περιορίζει ακόμα περισσότερο τις επιλογές στην άμυνα και μεταφέρει αναγκαστικά εκεί τον Σιέστεντ.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν ο Ντάλσιο και ο Καββαδίας, που ως εναλλακτικές λύσεις μπορούσαν να προσφέρουν.

Δεν μιλάμε για μία ή δύο απουσίες, αλλά για 9 παίκτες! Που η ταυτόχρονη έλλειψή τους μεγαλώνει το πρόβλημα. Π.χ. στο κέντρο της άμυνας μένει μόνο ο Γιοβάνοβιτς. Λείπει ο 2ος στόπερ Μαρσιάλ, ο 3ος Μαλής, ο (εξ΄ ανάγκης) 4ος Λιάβας! Ο Παναιτωλικός δύσκολα συμπληρώνει 18αδα αύριο. Και είναι ότι χειρότερο μπορούσε να του συμβεί τώρα, που δίνει τη μάχη της επιβίωσης.

agrinio-sports.gr

 
Διαβάστηκε 1540 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα