Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:02 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 23:43

H Περιφέρεια Δ. Ε. στην 7η «ΕΞΠΟΤΡΟΦ THE GREEN FINE EXHIBITION 2020»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αγροδιατροφικός τομέας αποτελεί το βασικό πυλώνα ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της χώρας γενικότερα. Γι αυτό το λόγο η Περιφέρειά μας, με το βλέμμα στραμμένο στην εξωστρέφεια και την προβολή και προώθηση των ιδιαίτερων και ποιοτικών προϊόντων μας στις εγχώριες και διεθνείς αγορές, θα είναι παρούσα στις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών.

Η πρώτη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας, στην οποία μετέχει η Ένωση Αγρινίου, θα λάβει χώρα στην έκθεση «7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ THE GREEN FINE EXHIBITION 2020» που θα διεξαχθεί 24-26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι, με κύριο σκοπό την προβολή, προώθηση και διάθεση πιστοποιημένων προϊόντων που παράγονται εντός των ορίων των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καλεί τους παραγωγούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω έκθεση, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 15-1-2020 στα τηλέφωνα 2613613276 και 2613613210, στα οποία θα δίδονται και περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το περίπτερο της Περιφέρειας.

Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη με στόχο να μετατρέψει σε πόλο έλξης τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καινοτομία και την πρώτη ύλη τους. Ανάμεσα στα χιλιάδες ελληνικά προϊόντα που θα φιλοξενήσει η έκθεση από 350 και πλέον παραγωγούς, θα ξεχωρίσουν κορυφαία προϊόντα που έχουν βραβευτεί τόσο σε ελληνικούς όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς ενώ για δεύτερη χρονιά τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα θα έχουν την δική τους ξεχωριστή θέση στην ενότητα «Bio Corner».

Παράλληλα, ένα πλούσιο πρόγραμμα γευστικών εκδηλώσεων περιμένει όλους όσοι αγαπούν τις γαστρονομικές εξερευνήσεις, τις ιδιαίτερες γεύσεις και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Διακεκριμένοι chef επιλέγουν προϊόντα από τους εκθέτες και ετοιμάζουν ζωντανά μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Διαδραστικές εμπειρίες, γευσιγνωσίες, masterclasses και πολλά ακόμη events έρχονται στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ για να εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Προνόμια και Οφέλη από τη συμμετοχή στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 

  • Προβολή των προϊόντων σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Προοπτικές σύναψης εμπορικών συμφωνιών με επίκεντρο την Ελληνική αγορά
  • Δυνατότητα λήψεως παραγγελιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης και επι τόπου πωλήσεων
  • Συναντήσεις και σύναψη εμπορικών συμφωνιών μεταξύ επαγγελματιών του χώρου
  • Β2Β συναντήσεις με αγοραστές – επισκέπτες απο μεγάλες διεθνείς αγορές
  • Προβολή των τοπικών προϊόντων
  • Δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους Έλληνες παραγωγούς να προβληθούν στο ευρύ κοινό

Ποιοί αναμένεται να επισκεφθούν και φέτος την 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Oι κατηγορίες του στοχευμένου επαγγελματικού κοινού που αναμένεται να επισκεφθούν τη φετινή έκθεση είναι οι ακόλουθες:

  • Καταστήματα delicatessen & fine food
  • Kαταστήματα Βιολογικών Προϊόντων
  • Έμποροι χονδρικής ποιοτικών Τροφίμων και Ποτών
  • Κρεοπωλεία, Ιχθυοπωλεία, Οπωροπωλεία με χαρακτήρα παντοπωλείου
  • Ξενοδοχεία, Boutique hotels, Luxury apartments
  • Kάβες, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφεκοπτεία
  • Χιλιάδες καταναλωτές φίλοι της γαστρονομίας οι οποίοι αναζητούν το καλύτερο προϊόν για το τραπέζι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα

 

Διαβάστηκε 1206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία