Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 20:13

Ναύπακτος: Νέα επιτροπή διοίκησης στο Παπαχαραλάμπειο – Νέος πρόεδρος ο Γ. Μίχος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση του υπουργείου αθλητισμού σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr  έγινε αλλαγή σκυτάλης στην  διοίκηση του Παπαχαραλάμπειου σταδίου. Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μίχος ο οποίος είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού που γνωρίζει τα προβλήματα του σταδίου και είναι σε θέση να προσφέρει τα μέγιστα για να συνεχιστεί η πετυχημένη πορεία της απερχόμενης διοίκησης με πρόεδρο τον Γιώργο Αλεξόπουλο που πολλές φορές έχουμε αναφερθεί μέσα από το Nafpaktia news.gr για το έργο και τις ενέργειες του για το στάδιο Ναυπάκτου και ο οποιός είναι ο Φίλιππος Σφάελος

Στη νέα διοίκηση ο πρώην πρόεδρος επιτροπής σταδίου κ. Κατσαντώνης αλλά και ένας άνθρωπος που με δικές του παρεμβάσεις και χρήματα είχε αναμορφώσει παλαιότερα το Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Αναλυτικά η νέα σύνθεση

Πρόεδρος Γιώργος Μίχος

Αντιπρόεδρος Κατσαντώνης Νικόλαος

Καλτσά Χριστίνα Γραμματέας

Λουκόπουλος Άρης ταμίας

Σφαέλος Φίλιππος  έφορος

Ζησιμόπουλος Δημήτριος μέλος

Μίχου Ιωάννα μέλος

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 1155 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.