Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 20:12

Παναιτωλικός: Θέλει τον Ρόσα, ψάχτηκε για Τόρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Φάρλεϊ Ρόσα δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στον Ατρόμητο και ο Παναιτωλικός ενδιαφέρεται να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό του.

Οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι δεν βοήθησαν την ομάδα, καθώς μετά το πέρας 17 αγωνιστικών έχει μόλις 8 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Super League. Οι Αγρινιώτες θέλουν να… μπαλώσουν τρύπες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να ενισχυθούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ρόσα δεν είναι ικανοποιημένος από τον Ατρόμητο, ούτε ο Ατρόμητος από τον ίδιο και μετά τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις για τον πιθανό «γάμο» Παναιτωλικού-Ρόσα.

Επίσης, εκτός από την περίπτωση Ρόσα, ο Παναιτωλικός φέρεται να… ψάχτηκε για τον Μανού Τόρες της ΑΕ Λεμεσού. Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί σε Βιγιαρεάλ, Μπέτις, Μαγιόρκα, Σάλκε, Καρλσρούη και Γκρόιτερ Φιρτ και το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο.

Ωστόσο, παρά τη θετική διάθεση που υπήρχε ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΑΕ Λεμεσού, ο παίκτης δεν συμφώνησε και αποφάσισε να παραμείνει στο πρωτάθλημα Κύπρου.

to10.gr

Διαβάστηκε 1648 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.