Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 18:38

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου βρέθηκε και εκκλησιάσθηκε την ημέρα της Συνάξεως του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης με την οικογένειά του, καθώς είναι η ημέρα που ο Δήμαρχος εορτάζει την ονομαστική του εορτή.

Το πρωί μέσα σε μια ιδιαίτερη κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιότατος και ο Δήμαρχος έτυχαν θερμής υποδοχής υπό της Καθηγουμένης της Ιερά Μονής Λιγοβιτσίου Γερόντισσας Μακρίνας και της συνοδείας της. Μετά την μοναστηριακή τράπεζα η Καθηγουμένη προσέφερε δώρο στον Δήμαρχο μία βυζαντινή εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στον δήμαρχο χρόνια πολλά για την εορτή του και φυσικά καλή δύναμη στο Δημαρχιακές του υποχρεώσεις.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 996 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.