Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:58 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 21:05

Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαργιάδας έκοψε την πίτα του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ Γρίβας Ευθύμιος καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σαργιάδας κ. Κροκίδας Δημήτριος.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Παναγιώτης Σαβελώνας. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βραχωρίτης Κωνσταντίνος, ο οποίος αφού πρώτα χαιρέτησε και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε να έχουν μια χρονιά γεμάτη Υγεία, Δημιουργία και Ειρήνη. Έπειτα αντιφώνησε ο Αντιδήμαρχος ευχόμενος σε όλους τους παριστάμενους καλή και δημιουργική χρονιά

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου δώρησε στον Αντιδήμαρχο ένα συμβολικό δώρο, την εικόνα με τους Προστάτες του χωριού Αγίους Ταξιάρχες. Επίσης δώρα μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά καθώς και στις γυναίκες του συλλόγου όπου σε κάθε εκδήλωση δηλώνουν παρούσες με την δημιουργία γευστικότατων εδεσμάτων.

Η πολύ νόστιμη πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν μια προσφορά του Αντιδήμαρχου κ. Ευθύμιου Γρίβα. Τυχερός της ημέρας που κέρδισε το φλουρί, ήταν ο Δημήτριος Αποστολόπουλος του οποίου και ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη Υγεία και Τύχη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας εύχεται καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία το νέο έτος. Ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς επίσης και την Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα για την εθελοντική της συνεισφορά με την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1057 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.