Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 19:26

Σε πλήρη ισχύ στον ΠΑΘΕ και στην Ιόνια Οδό η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Νέα Οδός ανακοινώνει τα εξής:

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι παραμένει σε πλήρη ισχύ η απόφαση της Τροχαίας για πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε.

Από τις 18:00 επανέρχεται σε ισχύ η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου και στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Τέλος, σημειώνεται  ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων: Σε πλήρη ισχύ στον ΠΑΘΕ και στο εν λειτουργία τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65 από Ξυνιάδα έως Τρίκαλα

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι παραμένει σε πλήρη ισχύ η απόφαση της Τροχαίας για πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε.

Από τις 18:00 επανέρχεται σε ισχύ η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου και στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στο τμήμα Ξυνιάδα – Τρίκαλα που βρίσκεται σε λειτουργία.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1001 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.