Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:19 μμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 18:28

Ο Παντελής Θαλασσινός στην Ανδρομέδα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παντελής Θαλασσινός στην Ανδρομέδα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Με καράβια χιώτικα στις καρδιές μας

Ο Παντελής Θαλασσινός είναι ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός που δημιουργεί αέρινες, γλυκές μουσικές συνθέσεις και τις ερμηνεύει με τη μελωδική του φωνή, με μια χροιά αλλιώτικη, πλήρως εναρμονισμένη με τις νότες, σαν να γεννήθηκε για ένα σκοπό, να τραγουδάει. Αποτελεί μέρος της ελληνικής δισκογραφίας τα τελευταία 30 χρόνια, κάνοντας επιλεγμένες συνεργασίες τόσο με δημιουργούς που γράφουν τραγούδια για εκείνον, όσο και με άλλους τραγουδιστές για τους οποίους γράφει ο ίδιος μουσική. Παίρνει το χρώμα της παράδοσης από τη μουσική παλέτα και «ζωγραφίζει» στα τραγούδια, τόσο με την ερμηνεία, όσο και με τις συνθέσεις του. Είναι  τραγουδοποιός με πολύ ιδιαίτερο χρώμα στη φωνή του, το οποίο τον καθιστά απολύτως αναγνωρίσιμο από την πρώτη νότα. Έχει ωραία συναπαντήματα με στιχουργούς, όπως ο Ηλίας Κατσούλης, ο Μάνος Ελευθερίου, Κώστας Φασουλάς και άλλοι. Σε πολλά τραγούδια γράφει ο ίδιος μουσική, έχοντας όμως πολύ καλές συνεργασίες και με άλλους μουσικούς, όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Ανδρέου και άλλοι. Παντελής Θαλασσινός Έχει συμπράξει μουσικά με τα σημαντικότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και ενδεικτικά αναφέρουμε, Μίκης Θεοδωράκης, Χρόνης Αηδονίδης, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Μελίνα Κανά, Βασίλης Σκουλάς και πάρα πολλοί ακόμα.

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Πάνος Δημητρακόπουλος έρχονται στη Μουσική Σκηνή Ανδρομέδα  με αφαιρετική διάθεση

Παίζουν τραγούδια Θαλασσινά και στεριανά, Ανατολής και Δύσης, παλιά και καινούργια, γνωστά  και άγνωστα αλλά όλα αγαπημένα Με Κιθάρα  και κανονάκι, φέρνουν στην επιφάνεια τραγούδια αδικημένα, αλλά όχι ξεχασμένα

Στον ήχο τους βοηθάει ο τρίτος της παρέας Γιώργος Καρυώτης

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ /Τραπέζι

                          10 ευρώ / Μπάρ

Τηλ κρατήσεων 2641058830 6984060047

Διαβάστηκε 2963 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 01:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.