Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:00 πμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 17:37

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 3-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: «Με στενοχωρεί ότι δεχθήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του παρά την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά τον στενοχώρησε ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ από στατικές φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι το έργο μας ήταν δύσκολο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και έχοντας τρεις βασικές απουσίες το έργο μας θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Στην πορεία του ματς τραυματίστηκε και ο Λιάβας. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Εκεί νομίζω ήμασταν καλά. Ενώ αμυνθήκαμε καλά και τα παιδιά προσπάθησαν, με στεναχωρεί ότι φάγαμε τρία γκολ από τρεις στατικές φάσεις. Προχωράμε, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και κοιτάμε τα ματς που ακολουθούν σε Κύπελλο και πρωτάθλημα».

Καρέρα: «MVP είναι η ΑΕΚ»

Ο Ιταλός κόουτς δεν στάθηκε στην απόδοση του Λιβάια ή του Βέρντε, αλλά όλων των «κιτρινόμαυρων».

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Τα εύσημα σε όλους τους παίκτες του απένειμε ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού. «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες. Δεν κρατούσαμε την μπάλα. Ήταν λίγο μηχανικά όλα όσα κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε την μπάλα που έπρεπε να παίξουμε», είπε αρχικά στη NOVA.Για την απόδοση του Βέρντε σχολίασε πως «σίγουρα είμαι ευχαριστημένος. Βέρντε και Σιμόες άλλαξαν το παιχνίδι. Αυτό θέλω, να έρχονται παίκτες από τον πάγκο και να βοηθούν την ομάδα». Κλείνοντας ρωτήθηκε αν MVP ήταν ο Λιβάγια ή ο Βέρντε. «MVP είναι η ΑΕΚ», απάντησε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1551 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.