Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  11:55 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 18:59

Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ ζητά εξωτερικούς συνεργάτες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε.  Αιτωλ/νίας  «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ,  καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως εξωτερικοί συνεργάτες, για τη Στελέχωση του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ», στις παρακάτω ειδικότητες:

  • Διοικητικού Υπαλλήλου – Γραμματειακής Υποστήριξης
  • ΠΕ Ψυχολόγων
  • Ηθοποιού ή Θεατρολόγου
  • Φωτογράφου
  • Φιλολόγου ή Συγγραφέα με ειδικότητα - εμπειρία στη Δημιουργική Γραφή
  • Χαράκτη
  • Μουσικού

Θα συνεκτιμηθεί η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου, η καλή γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας - κατά προτίμηση της αγγλικής, η χρήση  Η/Υ, οι ειδικοί τίτλοι σπουδών, η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο, καθώς και η συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί με τον κάθε ενδιαφερόμενο χωριστά.

Οι υποψήφιοι, μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599) όπου θα αναφέρεται το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη  θέση, η αποδοχή της συνεργασίας (Σύμβαση Έργου Ορισμένου Χρόνου – Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών ή δυνατότητα έκδοσής του)  &  το βιογραφικό σημείωμά τους.

Η  κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει εντός 10 ημερών ήτοι από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, αυτοπροσώπως ή με νόμιμη εξουσιοδότηση του ενδιαφερομένου, καθημερινά από ώρα 10:00 μέχρι 13:00, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» (Φλώρας Καραπαπά 3 – Αγρίνιο 30131 – 1ος όροφος- Γραμματεία) ή ταχυδρομικώς

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 26410 55275 / 26410 28770

 

Διαβάστηκε 2939 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία